Sırbistan Novipazar Sancak bölgesinin izci gurubu  Kestel Kaymakamlığı ve Belediyemiz işbirliğinde Alaçam Mahallemizde düzenlenmekte olan izci kampını ziyaret etmek üzere ilçemize geldi.  60 izciden oluşan gurup Alaçam kamp bölgesine çıkmadan önce Aile parkında Kestel Kaymakamı Ziya POLAT, Belediye Başkan Vekili Mert Vahit ASLAN, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Doğru,İlçe Emniyet Müdürü Sefer Serdar ÇAKIR ve  İlçe Jandarma Komutanı Hasan  genç, Bursa İzcilik temsilcisi Ali MUTLU ve Sırbistan Ekibi sorumlusu Nedzad EMİNOVİÇ   inde bulunduğu ilçe protokolü ile bir araya gelerek sohbet etti. İlçemizde ve ülkemizde yürütülmekte olan izcilik çalışmalarının yer aldığı ziyaret sonrasında misafir gurup Alaçam izci kampına uğurlandı.