Uludağın eteklerinde eşsiz doğal zenginlikleri ile her mevsim özellikle piknik severlerin vazgeçilmez adreslerinden biri olan Kestel bu  hafta sonu adeta rekor kırdı.Saitabat, Alaçam, Osmaniye, Babasultan, Orhaniye, Kazancı  gibi bir çok mesire alanına sahip olan Kestel  haftasonunda yaklaşık 35.000 üzerinde piknik severe ev sahipliği yaptı. Konu ile ilgili  bir açıklama yapan Kestel Belediye Başkanı Yener ACAR ilçemiz sahip olduğu birbirinden eşsiz piknik ve mesire alanları ile her mevsimde piknik severlerin değişmez adreslerinden biri olmaya devam ediyor. Kestel belediyesi olarak bizde bu güzel alanlara Osmaniye deresinde yaptığımız çalışma ile bir yenisini daha eklemiş olduk. Bu hafta sonunda Babasultan pilavı, gerek dernek ve sivil toplum kuruluşlarının düzenlemiş oldukları geleneksel piknik şölenleri gerekse de  sanayi kuruluşlarının personellerine yönelik düzenledikleri birlik ve beraberlik şölenleri ile Kestel piknik alanları görülmeye değerdi. Doğa ile kucaklaşmak rahat huzurlu bir haftasonu geçirmek isteyen Bursalıların vazgeçilmez adresi olan Kestel'imizde bizlerde piknik alanlarımızda gerekli çalışmaları hayata geçirerek gerek temizlik noktasında gerek ilaçlama ve biçme noktasında çalışmalarımız hafta içinde tamamlayarak bu alanları her haftasonu ziyaretçilerimiz için hazır hale getiriyoruz ve Piknik severleri Kestel e davet ediyoruz . dedi.