İlçemize mahalle statüsünde bağlı yerleşim merkezlerimizin her yıl geleneksel olarak düzenledikleri hayrat günleri kapsamında sayfiye mahallemizde düzenlenen etkinlikler yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.Etkinliklere İlçe Kaymakamı Ziya POLAT, Belediye Başkanı Yener ACAR, İlçe Jandarma komutanı Can AYHAN,Ak Parti İlçe Başkanı Necmettin EKİNCİ, CHP İlçe Başkanı Yıldıray ATLI, Belediye Meclis Üyeleri, Protokol mensupları, Mahalle muhtarları sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve ilçe sakinleri iştirak etti. Mehter Takımı konseri ile başlayan programa kuranı kerim tilaveti ve mevkidi şerif okunması ile devam edildi. Duaların ardından etkinliğe katılanlara köfte pilav ayran ve tatlıdan oluşan menü ikram edildi.