Kestel Belediyesince düzenlenen Kestel’den Aksa’ya uzanan Zeytin Dalı Adlı konferans Kestel Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. Tuğrul SELMANOĞLU’nun katılımı ile düzenlenen programa Kestel Kaymakamı İskender YÖNDEN, Belediye Başkanı Yener ACAR, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa BAYRAK, MHP İlçe Başkanı Nuh ÇİL, Belediye Meclis Üyeleri Protokol Mensupları ve ilçe sakinleri iştirak etti. Kuranı Kerim Tilaveti  ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda Tuğrul SELMANOĞLU tarih boyunca Kudüs’ün önemi dinler arasında Kudüs’ün yeri ve Müslümanların uğradığı saldırılar konularında sunumlarını gerçekleştirdi. İlgi ile izlenen program sonrasında protokol tarafından SELMANOĞLU’na bir plaket ve çiçek takdim edildi. Program ile ilgili bir açıklama yapan Kestel Belediye Başkanı Yener ACAR İlk kıblemiz olan Mescidi Aksa’nın dinler arasında ki önemi ve burada Filistinli kardeşlerimizin yaşadıkları sıkıntılara dikkat çeken güzel bir konferanstı katılımcıların Sayın Tuğrul SELMANOĞLU’nun sunumundan faydalandıklarına inanıyorum oldukça verimli geçen program bir çok konuda katılımcıları aydınlattı. Ocak ayı başında da belediye olarak Kudüs Ümmetin Kırmızı Çizgisi adlı program başka konferans daha gerçekleştirmiştik inşallah önümüzdeki günlerde bu ve benzer konularda etkinliklerimiz artarak devam edecek dedi.