8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Kestel Belediye Başkanı Yener ACAR kurum bünyesinde görev yapan Bayan personel ve beyan meclis üyeleri ile yemekte buluştu. Kestel Belediyesi Sosyal tesislerinde düzenlenen etkinliğe Belediye başkanı Yener ACAR, Ak Parti Kestel İlçe Başkanı Mustafa BAYRAK, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet DOĞRU ve Met Vahit ARSLAN iştirak ettiler. Yemek programı sonrasında bir açıklama yapan Kestel Belediye Başkanı Yener ACAR  Kadınlarımız; tarihimizin derinliklerinden günümüze kadar toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın odağında yer almış, her devirde şefkat, merhamet, feragat ve fedakârlık timsali olmuştur. Kurtuluş Savaşı’nda da, 15 Temmuz Darbe ihanetinde de, Kadınlarımızın Milli ve Manevi değerlerimiz, istiklalimiz, hürriyetimiz, istikbalimiz için canını, kanını, eşini, evladını feda edebilecek kadar Vatansever birer kahraman oldukları görülmüştür. Kadınlarımıza yönelik ayrımcı, dışlayıcı ve şiddet içeren uygulamalar tamamen sona erdirilebildiğinde, tüm kız çocuklarımız eğitimin her seviyesinden yararlanabildiğinde, geleceğe daha da güvenle bakabileceğimiz muhakkaktır. Bu vesile ile tüm hanım kardeşlerimize; sevdikleri ile beraber daha nice 8 Martlara, güzel günlere sağlık, mutluluk ve başarı içinde ulaşmalarını yüce Allah’tan diliyorum dedi.