KESTEL BELEDİYESİ VE İLÇEMİZ OKULLARINDAN VANİ MEHMET ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNİN ORTAKLAŞA DÜZENLEDİĞİ İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİFİ ANMA PROGRAMI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. PROGRAMA İLÇE KAYMAKAMI İSKENDER YÖNDEN, BELEDİYE BAŞKANI, YENER ACAR, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET ERCÜMEN, İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ SEFER SERDAR ÇAKIR, SİYASİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARI VE PROTOKOL MENSUPLARI İŞTİRAK ETTİ. VANİ MEHMET ANADOLU VE İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU TİYATRO GÖSTERİSİ İLE BAŞLAYAN PROGRAM MEHMET AKİF ERSOYUN HAYATINI ANLATAN VİDEOLAR EŞLİĞİNDE DEVAM ETTİRİLDİ. ŞAİR VE YAZAR METİN ÖNAL MENGÜŞOĞLUNUN HER YÖNÜYLE MEHMET AKİF ERSOY KONULU KONFERANSININ ARDINDAN İLÇE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANININ MENGÜŞOĞLUNA ÇİÇEK TAKDİMİYLE PROGRAM SONLANDIRILDI.