Kestel ilçesi ana güzergâhlarından biri olan Kale Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerinde yer alan Elektrik hatları yer altına alınıyor. Cadde üzerinde başlatılan çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Kestel Belediye Başkanı Yener ACAR UEDAŞ tarafından Kale Mahallesi Kurtuluş Caddemiz üzerinde bulunan enerji nakil hatlarımızın yer altına alınması çalışmaları hızla ilerliyor. Kısa süre içerisinde tamamlanacak olan çalışmaların ardından Cadde aydınlatmaları da dekoratif malzemelerle yenilenerek Kurtuluş caddemiz yepyeni bir görünüme kavuşturulmuş olacak. İlçemizde Ana güzergâhlarımızın büyük bölümünde enerji nakil hatları yer altına alınmış durumda. Yer altına alınmayan enerji nakil hatları ile ilgilide planlama çalışmalarına devam edilmekte. Çalışmalarından dolayı UEDAŞ yetkililerine teşekkür ediyorum dedi.