Yaşlılar Haftası kapsamında Kestel Belediyesi Sosyal tesislerinde gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Yener ACAR, Ak parti ilçe Başkanı Mustafa BAYRAK, Belediye meclis üyeleri ve ilçemiz yaşlı vatandaşları katıldı. Vatandaşlarımızla bir araya gelen Belediye Başkanı Yener ACAR; Program boyunca yaşlılarımızla tek tek ilgilenerek anne babalarımızın hayır dualarının bizler için çok önemli olduğunu ve onların kıymetini bilip baş üstünde tutmamız gerektiğini söyledi. Yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç vatandaşlarımız için evde bakım hizmetlerinin ve yaşlı yaşam merkezinde sağlık hizmetlerinin düzenli olarak sürdürüldüğünü sözlerine ekleyen Yener ACAR, yaşlılarımızın sağlıklı bir hayat sürdürebilmeleri için belediye olarak yoğun çabalar sarf ettiklerini dile getirdi.