Dünya Tiyatrolar Günü etkinlikleri kapsamında Kestel belediyesince geleceğimiz olan çocuklarımızın sanatla buluşması ve tiyatro ile tanışması amacı ile düzenlenen tiyatro gösterisi yoğun ilgi gördü. Belediye Kültür ve Sanat Merkezinde sergilenen Karagözüm İki Gözüm adlı oyun Tiyatro Nisan oyuncuları tarafından sergilendi. Oyun ile ilgili bir açıklama yapan Kestel Belediye Başkanı Yener ACAR Büyük önder Mustafa Kelam ATATÜRK’ ün Sanat, Kültür, okumak, anlamak, görebilmek, görebildiğinden anlam çıkarmak, ders almak, düşünmek ve zekâyı geliştirmektir. Sözü doğrultusunda geleceğimiz olan çocuklarımızın sanatın güzellikleri ile tanışması, tiyatro ile buluşması amacı ile düzenlediğimiz etkinlikler kapsamında bugün güzel bir tiyatro oyununu ilçemizde sergiledik. Bu ve buna benzer etkinliklerimizi yıl içerisinde sık sık gerçekleştirerek çocuklarımıza tiyatro alışkanlığını aşılmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde gerek özel tiyatrolar gerek büyükşehir belediyesi ve Devlet tiyatrolarının oyunları ile ilçemizdeki sanatseverler ile buluşmaya devam edeceğiz dedi.