Kestel Belediyesi, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde, vatandaşların ibadetlerini temiz bir ortamda yapmaları için camilerde halı yıkama ve temizleme çalışmalarını sürdürüyor.Kestel Belediyesi, Rahmet mağfiret ve bereket ayı olan Ramazanda vatandaşların ibadetlerini temiz bir ortamda yapmaları için camilerde başlattığı temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Camilerde gerçekleştirilen temizlik çalışmaları hakkında konuşan Belediye Başkanı Yener ACAR, “Bizler için kutsal bir mekan olan camilerimizin sağlık ve hijyen şartları açısından hazır bir hale getirilmesi için Ramazan öncesi başlattığımız temizlik çalışmalarına dört bir koldan aralıksız devam ediyoruz. Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazanda ilçe halkının ibadetlerini temiz bir ortamda yapmaları için camilerde halı yıkama ve temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan tüm camilerimizin iç ve dış tüm temizliklerini yapıyoruz. Ramazan Ayına yaklaştığımız bugünlerde, Kestel Belediyesi olarak bizler cami temizliğine ayrı bir önem veriyoruz. Özellikle okunan mukabeleler ve kılınan teravihler ile camilerimiz önemli bir işlevi yerine getiriyor. Bizlerde bu vesile ile vatandaşlarımızın sağlıklı ve hijyen şartlarının sağlandığı bir ortamda ibadetlerini huşu içerisinde yapmaları adına temizlik çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz temizlik çalışmalarından dolayı halkımızdan da güzel geri dönüşler alıyoruz. Bu durumda bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.