Kestel Belediyesince Şevketiye Mahallesine kazandırılan Halı saha tesisleri törenle açıldı. Açılış törenine Kestel Kaymakamı İskender YÖNDEN, Belediye Başkanı Yener ACAR, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa BAYRAK, Protokol mensupları, Mahalle Muhtarları Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve mahalle sakinleri iştirak etti. Açılış konuşmaları sonrasında açılış kurdelesi protokol tarafından kesilen tesisin ilk karşılaşmasının başlama vuruşu ilçe kaymakamı İskender YÖNDEN ve Belediye Başkanı Yener ACAR tarafından yapıldı. Program sonrasında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Yener ACAR Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ün işaret ettiği doğrultuda zeki çevik ve ahlaklı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlamak üzere 2004 yılında başlattığımız spor alanındaki tesisleşme hamlemizin son halkası olan Şevketiye Mahallesi Halı Saha tesislerimizin açılışı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerimizin daha sağlıklı bir ortamda spor yapabilmelerine imkân sağlayacak olan tesisin mahallemize hayırlı olmasını diliyorum“ dedi.