Kestel Belediyesi ve Anka Kültür Sanat Derneği tarafından düzenlenen Kaf dağına yolculuk adlı gösteri Kestel Anfi tiyatroda düzenlendi. Önceki Dönem Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk ÇELİK, Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla ÖDÜNÇ, Önceki Dönem Ak Parti Bursa Milletvekili Bennu KARABURUN, Kestel Belediye Başkanı Yener ACAR, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa IŞIK, siyasi partilerin ile ve ilçe başkanları protokol mensupları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve ilçe sakinleri iştirak etti. Açılış konuşmaları ile başlayan program cennet vatanımızın dört bir yanında sergilenen gösteriler ile sona erdi. Program hakkında bir açıklama yapan Kestel Belediye Başkanı Yener ACAR komşu ilçemiz Gürsu da faaliyet gösteren Anka Kültür ve Sanat Derneğimiz ile bugün güzel bir program gerçekleştirdik. Gençlerimize sahip çıkılması ve onların vatanına milletine faydalı birer birey olarak yetiştirilmesi noktasında büyük önem arz eden çalışma ile çocuklarımız ve gençlerimiz sanal alemden kahvehane ve kafe köşelerinde uzak tutularak müzikle dansla tanışmalarına imkan sağlandığında neler yapabileceklerini bir kez daha gözler önüne serdiler. Gençlerimiz bizim için çok önemli geleciğimiz olan gençlere sahip çıkan bu ve buna benzer projelerin her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz dedi.