Belediyemizce spora sağlanan katkılara bir yenisi daha eklendi. İlçemizdeki 13 Okula ve Belediye Spor Kulübü ne alınan 450 takım forma okul müdürlerine teslim edildi. Yeni Mahalle ilçe kapalı spor salonunda düzenlenen teslim Programına İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet KARAKAYA, Belediye Başkanımız Sayın Yener ACAR, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın  Mustafa Bayrak , İlçe Jandarma komutanı Can Ayhan, İlçe Emniyet Müdürü Sefer Serdar Çaķır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen, İlçe Gençli Hizmetleri ve Spor Müdürü Turan Yavuz, Belediye Meclis Üyeleri Metin BiberciMurat Güloğulları, Yasar Altun , Belediye Spor Kulübü Başkanı Ali Koç  ve Okul Müdürleri iştirak etti. Program sonrasında bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Yener ACAR Gençlerimizin sanal dünyada kaybolmamaları kötü alışkanlıklardan ve kötü arkadaşlardan uzak kalmaları için belediye olarak elimizden geleni yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu alanda gerçekleştirdiğimiz tesisleşme hamlesi ile ilçemizi bir spor kentine dönüştürürken aynı zamanda bu salonları kullanacak sporcu kardeşlerimize geçtiğimiz günlerden spor malzemesi yardımı yapmıştık. Bugünse 13 okulunuza ve spor kulübümüze form yardımlarımızın dağıtımlarını gerçekleştirdik.450 Takım forma hazırlanarak okul müdürlerimize ve spor kulübü başkanımıza teslim edildi. Gençlerimiz geleceğimiz bugün onlara yapılan her yatırım ülkemizin geleceğine yapılmış bir çalışmadır. Gençlerimize her zaman sahip çıktık, gençlerimizde kendilerine sunulan imkânları en iyi şekilde değerlendirerek milli forma altında ilçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek bizleri gururlandırdılar dedi.