8 Mart Dünya Kadınlar günü programı Kestel Belediyesi Katlı Otopark Düğün Salonunda yapılan etkinlik ile kutlandı. Programa Belediye Başkanı Yener Acar, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Bayrak, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Önder Tanır, Meclis Üyeleri, Protokol ve ilçe vatandaşlarımız katıldı. Kadınların sağlıklı ve mutlu bir toplumun temel taşları olduğunu belirten Kestel Belediye Başkanı Sayın Yener Acar,  “Bizler ‘Cennet Anaların Ayakları Altındadır’ sözünün anlamını çok iyi bilmekteyiz” diyerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla”Kadınlarımızın, annelerimizin, bacılarımızın, eşlerimizin yüzünü güldürmek, bizim medeniyet vazifemizdir. Sevginin, şefkatin, fedakârlık ve sabrın simgesi olan kadınlarımız en değerli, en yüce varlıklarımızdır. Hepimizin, her insanın üzerinde bir kadın emeği var. Hepimizin ilk öğretmeni kadınlarımızdır, annelerimizdir. Bizim kültürümüzde, medeniyetimizde, kadınlarımıza ve annelerimize özel bir önem atfedilmiştir. Toplumumuzda kadınlarımız aile hayatında, toplumsal ve siyasal hayatta belirleyici bir rol üstlenmiştir. Bu kapsamda Kestel Belediyesi olarak kadınların sosyal ve kültürel hayata katılımlarını artırmak için önemli çalışmalara imza atıyoruz. Kadınlarımızın desteklenmesi demek, ailenin, toplumumuzun ve milletimizin güçlenmesi demektir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tüm kadınlarımıza minnet ve şükran duygularımı ifade ediyor, Kadınlar Gününüzü kutluyorum ”dedi.