Kestel Belediyesi e-Devlet Kapısında

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve bu konuda gelişmiş bir bilişim alt yapısına ulaşmayı hedefleyen Kestel Belediyesi Olarak www.kestel.bel.tr internet sitesi üzerinden verdiğimiz elektronik belediyecilik hizmetlerini, tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan güvenli ve etkin bir şekilde erişim sağlayan e-Devlet kapısı üzerinden de sunmaya başladık.

Uygulama ile vatandaşlar Kestel Belediyesi tarafından sunulan elektronik hizmetlerden faydalanabileceklerdir. Vatandaşlar e-Devlet’e girdiklerinde sicil bilgisi, beyan bilgileri, tahsilat bilgileri, borç bilgileri gibi sorgulamaları sistem üzerinden görebileceklerdir. e-Devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr adresinde oturum açtıktan sonra Belediye Hizmetleri kategorisinde Kestel Belediyesi'ni seçerek belediye tarafından sunulan elektronik hizmetlerden faydalanılabileceklerdir.

DİĞER DUYURULAR